Sommar, sommar, sommar och gökotta!

Runt Halland finns en tradition som kallas ”Gökotta” vilket i enkla drag innebär att gå upp i ottan på Kristi himmelsfärd för att lyssna på göken. I vår familj har vi inte lyssnat efter några gökar men däremot träffat släkten och grillat korv i skogen. Detta år blev det dock inte av så istället sov ju som sagt Emma över och vid lunch begav vi oss ut för picknick.I Stadsparken växte de allra finaste vitsipporna och vid fontänen vid viskan slog vi oss ner i gräset för att fika med frukt och kakor. Det var ljuvligt och precis lagom varmt! Efter en stund gick vi en kort promenad i centrum innan vi traskade hemåt igen.
Körsbärsträden står i full blom utanför lägenheten nu och jag var tvungen att stanna för att fota en stund. Emma tröttnade och gick in i lägenheten men jag hade mycket svårt att slita mig från detta ljuva.


Jag fick med mig en liten kvist in som jag satte i en gammal flaska. Charmigt och fint bredvid nejlikorna som tyvärr börjar vissna.Nu ligger jag och Emma i soffan och vilar. Solen smyger sig in och värmer våra ansikten genom fönstret. I köket skramlar Anton med matlagning och jag bara njuter av friden och sommarvärmen.

Kram!/ Amanda

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s