Fredagslista

Dagens humör?

Såååå trött. Har haft så många märkliga och detaljerade drömmar inatt. Vaknade mitt i natten med en orörlig och smärtande nacke (har problem med det efter en mopedolycka) och har allmänt sovit riktigt dåligt. Ändå pepp på dagen, ska göra mycket roligt!

fullsizerender-2

Dagens planer?

Åka hem till familjen för en lunch + fika med mamma och lillasyster Emma. Sedan till Visko där Anton ska fixa en julklapp, djuraffären för att kika på grejer till vår kattbäbis och sedan snabbt hem igen innan Julia och Andreas kommer på besök. Vi ska umgås och sedan dra ut, det blir säkert jätteroligt! Någonstans under dagen ska vi även försöka få till ett besök på systemet, fullt ös!

fullsizerender-3

Älskar när Fröken Gredelins kattuppfödning lägger ut nya bilder på vår goding på deras facebooksida! ❤︎

Helgens planer?

Förutom kvällens utgång ska vi hem till Elin och Danne på inflyttningsfest. Jag skulle ju gärna vilja hitta på något med bara Anton i helgen med. Nu under jul är det så mycket annat som står i vägen för våra helgdejter. Självklart superroligt med så många härliga planer men det ska bli skönt när det blir ”som vanligt” igen.

Dagens mat?

Nu till frukost äter jag yoghurt och lussebulle framför julkalendern. Till lunch får vi se vad mamma tänker att vi ska äta. Spännande, haha! På kvällen blir det nog hämtmat med Julia och Andreas innan vi drar ut.

fullsizerender
Inga russin i mina lussebullar!

Roligaste i veckan?

Okej, detta är kanske inte det roligaste men ändå. Ballongerna från mitt kalas är fortfarande kvar (Anton vill helst ha ballonger hemma hela året) och hur nostalgikul är det inte att gnugga dem mot håret och göra så här?

fullsizerender-1

Satt där i flera timmar, på riktigt! Blev skiträdda när den plötsligt gled ner och vi hade glömt av den när vi lugnt satt och titta på Downton Abbey. 

Jobbigaste i veckan?

Att ångesten har ökat när jag tagit nya medicinen. Fy för det! Ska inte ta den mer, fixar det inte helt enkelt.

Bästa i veckan?

Allt julfix! Jag bakade lussebullar i måndags som åts så det stod härliga till framför luciamorgon i tisdags, granen kläddes i onsdags och julgodis gjordes igår. Jag har även slagit in fler julklappar. Julpeppen är på topp!

img_0128
Bild från granen!

Kram!/ Amanda ❤︎

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s